Log In
General Menu
Chat Online
Who is Online:

Total en línea: 1
Invitados: 1
Usuarios: 0
Calendar
«  Octubre 2015  »
LuMaMiJuViSaDo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Home » 2015 » Octubre » 4 » Ara la comunitat, En Català!
11:40:05 PM
Ara la comunitat, En Català!

Des que es va fundar aquesta comunitat i des que jo he fet projectes en altres comunitats, sempre ha estat tot en dos idiomes: en Anglès (Gairebé tot) i en Castellà (Moltes traduccions i adaptacions), no obstant això he pres la decisió de també començar a fer projectes en català, ja que és un idioma que forma part del meu i que si algú vol els meus projectes en català, ara els tindrà en català, a més de que crec que aquest meravellós idioma es deu fomentar molt més. Per això a partir d'ara es podrà veure gran part del contingut d'aquesta comunitat en català, i per descomptat, també començaré a fer els projectes amb la seva part en castellà (El que no he fet en castellà i solament en anglès ha estat a causa de la meva falta de temps).
Salutacions Camarades. WarMachine (MABM009).

Desde que se fundó esta comunidad y desde que yo he hecho proyectos en otras comunidades, siempre ha sido todo en dos idiomas: en Inglés (Casi todo) y en Castellano (Muchas traducciones y adaptaciones), sin embargo he tomado la decisión de también empezar a hacer proyectos en catalán, ya que es un idioma que forma parte de mi y de que si alguien quiere mis proyectos en catalán, ahora los tendrá en catalán, además de que creo que este maravilloso idioma se debe de fomentar mucho más. Por ello a partir de ahora se podrá ver gran parte del contenido de esta comunidad en catalán, y por supuesto, también empezaré a hacer los proyectos con su parte en castellano (Lo que no he hecho en castellano y solo en inglés ha sido debido a mi falta de tiempo).
Saludos Camaradas. WarMachine (MABM009).

Views: 331 | Added by: WarMachine | Tags: More lenguages in the Community, Més llenguatges en la Comunitat, Más idiomas en la comunidad | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Site Friends
  • Codename: WarMachine YouTube Channel
  • Debian GNU/Linux
  • Steam (Operative System) GNU/Linux
  • Wine Home Page
  • Lutris: Open Gaming Platform for GNU/Linux
  • Battle.net Europa
  • Steam
  • Epic Games Español
  • Mundo▲Desconocido
  • Codename: WarMachine Community | Miguel Ángel Benito Martínez (MABM009) 2018Potenciado por uCoz